Katinkulta - monipuolisin lomakeskus Suomessa

 

2 MH HUONEISTO

001

Lue lisää

3 MH HUONEISTO

007

Lue lisää

Holiday Club Katinkullassa, Pohjoismaiden monipuolisimmassa lomakohteessa voi harrastaa melkein mitä vain kylpemisestä ja laskettelusta keilailuun ja hiihtämiseen. 

Tarjoamme laadukkaita 1mh, 2mh ja 3mh loma-asuntoja Katinkullassa viikoille 1 ja 2. 
Loma-asunnossa asumisen vapautta tuovat täysin varustettu keittiö ja sauna.

Talvella Sotkamon lumilla pääsee harrastamaan hiihtoa, laskettelua, lumikenkäilyä ja retkiluistelua. Lähietäisyydellä löytyy myös iso ruokakauppa, apteekki, SuperPark, safariyritys, huskytila... Aktiivisen ulkoilun jälkeen on mukava rentoutua Katinkullan kylpylässä, tutustua saunamaailmaan, valita hoitoja hyvinvointiosastolta tai syödä kivassa ravintolassa, johon on lyhyt kävelymatka huoneistolta.

Kylpylärakennuksesta löytyy myös palloiluhalli, jossa voi harrastaa sulkapalloa, squashia ja tennistä. Keilaushalleja on kokonaiset 2 kpl.

Matkaa Kajaaniin on vain 35 km ja kohteeseen pääsee kätevästi myös Helsingistä.

Tarjoamme la-la ja pe-pe majoitusta viikoille 1 ja 2. Osakkeet ovat myynnissä ja vuokrattavissa.

Kysy tarjous osakkeen ostosta täältä

 

 

Yrityksestämme

Jarvin Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen mökkivuokrausyritys. Kaikki kohteemme sijaitsevat vain 10-20 min ajomatkan päässä Lahden keskustasta, reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
Pidämme huolta mökeistämme ja olemme varustaneet ne vieraidemme tarpeita ajatellen. Tarjoamme myös muitakin palveluita, mm. moottoriveneen vuokrausta, loma-osakkeita Vierumäellä ja Katinkullassa sekä tulkkauspalveluja.
Pyrimme luomaan kaikin puolin hyvän palvelukokemuksen jokaiselle asiakkaallemme - kokeile vaikka itse!

finland1 england1 russia1

Layout Type

Presets Color