Katinkulta - monipuolisin lomakeskus Suomessa

 

2 MH HUONEISTO

001

Lue lisää

3 MH HUONEISTO

007

Lue lisää

Holiday Club Katinkullassa, Pohjoismaiden monipuolisimmassa lomakohteessa voi harrastaa melkein mitä vain kylpemisestä ja laskettelusta keilailuun ja hiihtämiseen. 

Tarjoamme laadukkaita 1mh, 2mh ja 3mh loma-asuntoja Katinkullassa viikoille 1 ja 2. 
Loma-asunnossa asumisen vapautta tuovat täysin varustettu keittiö ja sauna.

Talvella Sotkamon lumilla pääsee harrastamaan hiihtoa, laskettelua, lumikenkäilyä ja retkiluistelua. Lähietäisyydellä löytyy myös iso ruokakauppa, apteekki, SuperPark, safariyritys, huskytila... Aktiivisen ulkoilun jälkeen on mukava rentoutua Katinkullan kylpylässä, tutustua saunamaailmaan, valita hoitoja hyvinvointiosastolta tai syödä kivassa ravintolassa, johon on lyhyt kävelymatka huoneistolta.

Kylpylärakennuksesta löytyy myös palloiluhalli, jossa voi harrastaa sulkapalloa, squashia ja tennistä. Keilaushalleja on kokonaiset 2 kpl.

Matkaa Kajaaniin on vain 35 km ja kohteeseen pääsee kätevästi myös Helsingistä.

Tarjoamme la-la ja pe-pe majoitusta viikoille 1 ja 2. Osakkeet ovat myynnissä ja vuokrattavissa.

Kysy tarjous osakkeen ostosta täältä

 

 

Yrityksestämme

Jarvin Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen mökkivuokrausyritys. Tarjoamme vuokralle järvenrantamökkejä Lahden seudulla ympäri vuoden ja lomahuoneistoja Vuokatin Katinkullassa viikoille 1 ja 2. Lahden seudun kohteemme sijaitsevat vain 15-20 min ajomatkan päässä Lahdesta ja reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kaikilla Katinkullan huoneistoillamme on suora järvinäköala sekä lyhyt kävely- tai ajomatka Katinkullan ja Vuokatin monipuolisten palveluiden ääreen. Tervetuloa vieraaksemme! 

finland1 england1

Layout Type

Presets Color