Yrityksemme

Jarvin Oy on vuonna 2003 perustettu mökkivuokrausyritys. Tarjoamme vuokralle lomamökkejä Hollolassa ja huoneistoja Vuokatin Katinkullassa. Lahden seudulla olevat kohteemme sijaitsevat noin 20 min ajomatkan päässä Lahden keskustasta ja vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Katinkullan kohteet sijaitsevat puolestaan aivan lomakeskuksen sydämessä. Jokaisella kohteellamme on suora järvinäköala.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Tarjoamme majoitusta laadukkaissa mökeissä Päijät-Hämeessä sekä loma-osakkeita Katinkullassa (Vuokatti) vuokralle tai kokonaan ostettavaksi. Hollolan mökeillä on lisäksi tarjolla valikoima lisävarusteita, esimerkiksi polkupyöriä. Lue lisää!

MEIDÄN MÖKIT

Rentoudu arjesta ja lähde mökkilomalle - Äiti luonnon helmaan. Mökkimme ovat hyvin varusteltuja ja sijaitsevat lyhyellä etäisyydellä Lahdesta ja Pääkaupunkiseudulta. Meillä voit unohtaa arjen huolet ja keskittyä olennaiseen. Lämpimästi tervetuloa!

Jarvin Oy

Laadukasta mökkivuokrausta Päijät-Hämeessä jo vuodesta 2003.

Miksi valita meidät?

Olemme toimineet Lahden seudulla mökkivuokrauksen parissa jo yli 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä tarjoamme 2 järvenrantamökkiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Lomamökkimme sijaitsevat Hollolassa, lähellä Lahtea ja Helsinkiä. Huolehdimme mökeistämme ja olemme varustaneet ne lomailijan tarpeita ajatellen. Tarjoamme vuokralle myös lomahuoneistoja Katinkullassa viikoille 1 ja 2. Katinkullan huoneistomme ovat laadukkaita Holiday Clubin viikko-osakkeita suoralla järvinäköalalla. Neuvomme tarvittaessa kivoja käyntikohteita mökkien läheisyydessä ja osaamme suositella myös aktiviteetti- ja pitopalveluyrityksiä.

Palvelulupauksemme:

> Erinomainen sijainti & hyvä varustus kohteissa
> Lisäpalvelut saatavilla (polkupyörät, perämoottorit, jääkairat etc)
> Palvelemme asiakkaitamme ystävällisesti ja sydämellä
> Vastaamme tiedusteluihin nopeasti

> Ostamalla paikallisen yrityksen palveluita, tuet koko maakuntaa - Support Your Local!

Halusitpa rauhalliselle järvenrantalomalle, kokouspaikan jossa viihtyy niin työporukka kuin perhe ja ystävät tai ihanan loman Katinkullassa - ole yhteydessä meihin.
Kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä

Yrityksestämme

Jarvin Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen mökkivuokrausyritys. Tarjoamme vuokralle järvenrantamökkejä Lahden seudulla ympäri vuoden ja lomahuoneistoja Vuokatin Katinkullassa viikoille 1 ja 2. Lahden seudun kohteemme sijaitsevat vain 15-20 min ajomatkan päässä Lahdesta ja reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kaikilla Katinkullan huoneistoillamme on suora järvinäköala sekä lyhyt kävely- tai ajomatka Katinkullan ja Vuokatin monipuolisten palveluiden ääreen. Tervetuloa vieraaksemme! 

finland1 england1

Layout Type

Presets Color