Palvelumme

Tarjoamme majoitusta laadukkaissa mökeissä, loma-osakkeita harrastuksineen vuokralle tai kokonaan ostettavaksi, vuokrattavan moottoriveneen sekä mukavia mökkiextroja lomalaisten iloksi.
Lue lisää!

MEIDÄN MÖKIT

Rentoudu arjesta ja lähde mökkilomalle - Äiti luonnon helmaan. Mökimme ovat hyvin varusteltuja ja sijaitsevat lähellä Lahtea ja Pääkaupunkiseutua. Tarjoamme hyvää majoitusta ja laadukasta palvelua edullisin hinnoin. Meillä voit unohtaa arjen huolet, etkä maksa majoituksestasi liikaa. Lämpimästi tervetuloa!

Jarvin Oy

Laadukasta mökkivuokrausta Päijät-Hämeessä jo vuodesta 2003.

Miksi valita meidät?

Olemme toimineet Lahden seudulla vuodesta 2003 mökkivuokrauksen parissa. Tällä hetkellä tarjoamme 4 vuokramökkiä, jotka sopeutuvat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Kaikki lomamökit sijaitsevat lähellä Lahtea ja Helsinkiä. Huolehdimme mökeistämme ja olemme varustaneet ne lomailijan tarpeita ajatellen. Tarjoamme myös moottoriveneen ja pieniä mökkiextroja vuokralle sekä lomaosakkeita Katinkullassa ja Vierumäellä. Neuvomme tarvittaessa kivoja käyntikohteita mökkien läheisyydessä ja osaamme suositella myös aktiviteetti- ja pitopalveluyrityksiä.

Tässä muutama yrityksemme kilpailuvaltti:

> Erinomainen sijainti & hyvä varustus kohteissa
> Mukavasti lisäpalveluja (polkupyörät, perämoottorit, moottorivene etc)
> Meiltä saat aidosti hyvää ja ystävällistä palvelua
> Vastaamme tiedusteluihin nopeasti

> Ostamalla paikallisen yrityksen palveluita, tuet koko maakuntaa - Support Your Local!

Tosiaan, halusitpa rauhalliselle järvenrantalomalle, edullista majoitusta tapahtumien lähellä tai pitää tapaamisen kavereiden ja perheen kesken - kannattaa kääntyä Jarvinin puoleen. Kerromme mielellämme lisää mökeistämme, lähiseudun tapahtumista ja kaikesta lomailuun liittyvästä. Kysy vaikka itse!

Ota yhteyttä

Yrityksestämme

Jarvin Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen mökkivuokrausyritys. Kaikki kohteemme sijaitsevat vain 10-20 min ajomatkan päässä Lahden keskustasta, reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
Pidämme huolta mökeistämme ja olemme varustaneet ne vieraidemme tarpeita ajatellen. Tarjoamme myös muitakin palveluita, mm. moottoriveneen vuokrausta, loma-osakkeita Vierumäellä ja Katinkullassa sekä tulkkauspalveluja.
Pyrimme luomaan kaikin puolin hyvän palvelukokemuksen jokaiselle asiakkaallemme - kokeile vaikka itse!

finland1 england1 russia1

Layout Type

Presets Color

Background Image