Yrityksemme

Jarvin Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen mökkivuokrausyritys. Tarjoamme lomamökkejä vuokralle sekä muita palveluja, mm. moottoriveneen vuokrausta. Kaikki mökkikohteet sijaitsevat 10-20 min ajomatkan päässä Lahden keskustasta ja vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Ota yhteyttä

Villa Aleksi

LUKSUSHUVILA, 10 (8+2) hlöä,

15 km Lahdesta

Oma ulkoporeallas, lämmin takkatuli, tyyni järven pinta ja ihana luonto - tästä huvilasta löydät kaikki herkut täydellistä lomaa varten.
Isot, toimivat tilat, aurinkoinen tontti ja erinomaisesti varustettu talo tekevät lomastasi unohtumattoman. Tervetuloa nauttimaan!

Lue lisää

Kerttula

JÄRVENRANTAMÖKKI, 7 (5+2) +4 hlöä

20 km Lahdesta

Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisella paikalla Vesijärven rannalla. Kerttulaan pääsee Lahdesta vain 20 minuutin ajomatkan jälkeen. Lähikauppaan sekä ravintolaan pääsee mökiltä kävellen vain 10 minuutissa. Tervetuloa rentoutumaan!

Lue lisää

Messiläntupa

LOMAKESKUSMÖKKI, 8 (4+4) hlöä

7 km Lahdesta

Jarvinin hirsimökit Messilässä - edullista majoitusta ja tekemistä koko perheelle vuoden ympäri! Talvella voit nauttia laskettelukeskuksesta, kesällä taas ihanasta järvenrannasta ja upeista Salpausselän harjumaisemista. Tervetuloa lomailemaan!

Lue lisää

Palvelumme

Tarjoamme majoitusta laadukkaissa mökeissä, loma-osakkeita harrastuksineen vuokralle tai kokonaan ostettavaksi, vuokrattavan moottoriveneen sekä mukavia mökkiextroja lomalaisten iloksi.
Lue lisää!

MEIDÄN MÖKIT

Rentoudu arjesta ja lähde mökkilomalle - Äiti luonnon helmaan. Mökimme ovat hyvin varusteltuja ja sijaitsevat lähellä Lahtea ja Pääkaupunkiseutua. Tarjoamme hyvää majoitusta ja laadukasta palvelua edullisin hinnoin. Meillä voit unohtaa arjen huolet, etkä maksa majoituksestasi liikaa. Lämpimästi tervetuloa!

Villa Aleksi

  • majoitustilat 10:lle hlö:lle, 4 mh
  • oma ranta, vene, 2 x saunaa
  • ulkoporeallas, karaoke, Wi-Fi

Hinnat alk. 690 € / vkl

Kerttula

  • 3 mh, 2 saunaa, hyvä varustus
  • oma ranta, vene, laituri
  • kauppa ja ravintola vain 1 km

Hinnat alk. 320 € / vkl

Messiläntupa

  • majoitustilat 8:lle hlö:lle edullisesti
  • laskettelurinteet 50 m, upea järvenranta 400 m
  • takka, sauna ym. varustus

Hinnat alk. 155 € / vrk

Jarvin Oy

Laadukasta mökkivuokrausta Päijät-Hämeessä jo vuodesta 2003.

Miksi valita meidät?

Olemme toimineet Lahden seudulla vuodesta 2003 mökkivuokrauksen parissa. Tällä hetkellä tarjoamme 4 vuokramökkiä, jotka sopeutuvat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Kaikki lomamökit sijaitsevat lähellä Lahtea ja Helsinkiä. Huolehdimme mökeistämme ja olemme varustaneet ne lomailijan tarpeita ajatellen. Tarjoamme myös moottoriveneen ja pieniä mökkiextroja vuokralle sekä lomaosakkeita Katinkullassa ja Vierumäellä. Neuvomme tarvittaessa kivoja käyntikohteita mökkien läheisyydessä ja osaamme suositella myös aktiviteetti- ja pitopalveluyrityksiä.

Tässä muutama yrityksemme kilpailuvaltti:

> Erinomainen sijainti & hyvä varustus kohteissa
> Mukavasti lisäpalveluja (polkupyörät, perämoottorit, moottorivene etc)
> Meiltä saat aidosti hyvää ja ystävällistä palvelua
> Vastaamme tiedusteluihin nopeasti

> Ostamalla paikallisen yrityksen palveluita, tuet koko maakuntaa - Support Your Local!

Tosiaan, halusitpa rauhalliselle järvenrantalomalle, edullista majoitusta tapahtumien lähellä tai pitää tapaamisen kavereiden ja perheen kesken - kannattaa kääntyä Jarvinin puoleen. Kerromme mielellämme lisää mökeistämme, lähiseudun tapahtumista ja kaikesta lomailuun liittyvästä. Kysy vaikka itse!

Ota yhteyttä

PS. TARJOAMME SUOMI-VENÄJÄ-SUOMI TULKKAUKSET EDULLISESTI

Tarjoamme laadukkaita suomi-venäjä-suomi tulkkaus- ja käännöstöitä edullisin hinnoin.
Tyyli on vapaa: aiheenasi voi olla mm. ilmoitukset, nettisivut, ohjeet, erilaiset pienet ja isot käännökset - myös kasvoitusten. Tulkillamme on 7 vuotta kokemusta ja asiakaspalveluasenne kohdillaan. Kokeile vaikka itse!

Yrityksestämme

Jarvin Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen mökkivuokrausyritys. Kaikki kohteemme sijaitsevat vain 10-20 min ajomatkan päässä Lahden keskustasta, reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
Pidämme huolta mökeistämme ja olemme varustaneet ne vieraidemme tarpeita ajatellen. Tarjoamme myös muitakin palveluita, mm. moottoriveneen vuokrausta, loma-osakkeita Vierumäellä ja Katinkullassa sekä tulkkauspalveluja.
Pyrimme luomaan kaikin puolin hyvän palvelukokemuksen jokaiselle asiakkaallemme - kokeile vaikka itse!

finland1 england1 russia1

Layout Type

Presets Color

Background Image