Golf Resort - lomahuoneistot Vierumäen sydämessä

 

Tarjoamme laadukasta loma-asumista Vierumäen palveluiden keskellä, vko 2, pe-pe. Uudehkot Golf Resortin huoneistot ovat kooltaan 90m2. Huoneistoista löytyy tilava ja valoisa olohuone, kaksi makuuhuonetta, avoin keittiö, sauna, kolme kylpyhuonetta sekä lasitettu terassi.

Resort&Kitchenin ravintolamaailma, BarBowlingNightclub Teatro, tasokas Day Spa hemmotteluhoitoineen ja hoidetut hiihtoladut sekä kävelyreitit löytyvät alle 5 min kävelymatkan päässä huoneistosta.

Uimahalli, luistelu- ja palloiluhallit, kuntosali, issikkaratsastus sekä lasten liukumäki löytyvät myös vain 10 min kävelymatkan päässä kohteesta.

Matkaa Lahteen on vain 30 km moottoritietä pitkin, Helsinkiin 130 km.

VUONNA 2020 HUONEISTOT OVAT VUOKRATTAVISSA AJANKOHDALLE 03.01.2020 - 10.01.2020
Vuokrahinta vain 1250 € vko 6:lle hlö:lle, sisältäen loppusiivouksen ja liinavaatteet. Kysy tarjous lyhyemmälle ajanjaksolle!

 

Osakkeet ovat myös myynnisä. > Ota yhteyttä

 

Yrityksestämme

Jarvin Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen mökkivuokrausyritys. Kaikki kohteemme sijaitsevat vain 10-20 min ajomatkan päässä Lahden keskustasta, reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
Pidämme huolta mökeistämme ja olemme varustaneet ne vieraidemme tarpeita ajatellen. Tarjoamme myös muitakin palveluita, mm. moottoriveneen vuokrausta, loma-osakkeita Vierumäellä ja Katinkullassa sekä tulkkauspalveluja.
Pyrimme luomaan kaikin puolin hyvän palvelukokemuksen jokaiselle asiakkaallemme - kokeile vaikka itse!

finland1 england1 russia1

Layout Type

Presets Color

Background Image